Плащане и доставка

Плащане

Предлагаме Ви заплащане в брой, с наложен платеж. Това означава, че ще заплатите пратката си, в момента на получаването й, директно на куриера.

Цената на доставката е до офис на Еконт (4,00 лв), до офис на Спиди (3,00 лв.), до адрес (10,00 лв.), а при поръчки над 100 лв. - доставката е безплатна.

Доставка

Доставяме Вашите поръчки по посочения от Вас начин. В случай, че направите Вашата поръчка до 14:00ч. в работен ден, ще получите пратката в рамките на следващите 4 работни дни.

Стараем се да обработваме всички поръчки до 48 часа. В редки случаи е възможно доставката да се забави, но не повече от три работни дни. 

При поръчки на едро или при изработката на продукти, които не присъстват в каталога ни, сроковете се уговарят предварително между двете страни.

Отказ от поръчка

Ако желаете да анулираме направена поръчка, е необходимо да ни уведомите своевременно по телефон или по имейл, в противен случай - при отказ да получите поръчката от куриера, се задължавате да платите пълната цена на куриерските услуги в двете посоки.

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.