ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ

Общи условия и права

Настоящите "Общи условия" уреждат взаимоотношенията между “Крафт Елементи” ООД  от една страна и потребителите на електронни (интернет) страници и услуги. С натискането на всеки един обект, линк или бутон, разположени на страниците на craftelementi.com, потребителят се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва тези "Общи условия".

Правата върху този сайт, както и снимковият материал в него са собственост на фирма „Крафт Елементи“ ООД.


Регистрация

За да можете да пазарувате от магазин craftelementi.com, е необходимо да направите своя регистрация в сайта. Изискваме информация за Ваши лични данни (имена, имейл, адрес и телефон) с цел успешното изпращане на поръчката Ви и възможност за контакт помежду ни, в случай на важни съобщения, във връзка с поръчаните от Вас продукти.


Поръчка

При финализиране на Ваша поръчка, ще преминете през няколко стъпки:

  • Преглед на избраните от Вас продукти
  • Избор на адрес за доставка и допълнителни коментари към поръчката
  • Избор на метод за доставка
  • Обобщение на цялата поръчка с включена цената на доставката
  • Ще получите имейл с потвърждение на поръчката Ви               

Поръчките се обработват в рамките на 5 дни, като това е максималният срок. Стараем се да правим всичко възможно, това да се случи в най-кратък срок.

С отбелязване в полето "Съгласен съм с условията на услугата и ще се придържам към тях безусловно.", клиентът извършва електронно изявление по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

Състоянието на поръчката си, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.


Отмяна на поръчката

Ако желаете да анулирате своята поръчка е необходимо да ни уведомите своевременно. Ако не го направите и откажете да получите пратката, се задължавате да заплатите цената на куриерската услуга в двете посоки в 7 дневен срок.

Отмяна на поръчката от наша страна, може да се случи:

  • Когато поръчаната стока не е налична - стараем се да поддържаме актуална складова наличност на продуктите от каталога. Все пак, в случай че продуктите, които сте поръчали не са налични, ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да Ви информираме.
  • При наличието на софтуерен проблем. В този случай, ще се свържем с Вас, за да Ви информираме за последващите действия.

Промени

Craftelementi.com има право да променя цени, количества, начин за плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без за това да се дължи предварително известяване.

Craftelementi.com има право да прави намаления на цените.

Craftelementi.com има право да спре или изтрие информацията за дадена стока или на дадена категория.

Всички цени са крайни и в български лева.

 

Екипът на Craftelementi.com си запазва правото при нужда да променя условията за ползване на този сайт.